Europa Conference League

Ακπομ: «Οι μεγαλύτεροι αγώνες της καριέρας μου οι προημιτελικοί του Europa Conference League»

Ως τους σημαντικότερους αγώνες της καριέρας του χαρακτήρισε τα ματς που έρχονται για τα προημιτελικά του Europa Conference League ο Τσούμπα Ακπομ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης.

Ο Τσούμπα Ακπομ τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο συνειδητοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πως μπορούν να αντιδράσουν καλύτερα κόντρα στη Γάνδη, θεωρεί πως είναι ισάξιοι όλοι οι αντίπαλοι στην οκτάδα και αναφέρθηκε στα μπαράζ Νιγηρίας-Γκάνας για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά:

Για την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είναι για εμάς μεγάλο επίτευγμα. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση».

Για τη δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του: «Πλέον, τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια στην καριέρα μου και αυτό θα είναι το μότο μας για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια ομάδα. Όλες θα είναι δύσκολες ομάδες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο που όλα πλέον είναι δύσκολα για τους πάντες. Παίξαμε με καλές ομάδες, όπως η Μίντιλαντ και η Γάνδη, και δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε και ομάδες καλύτερες από τους προηγούμενους αντιπάλους».

Εάν θα δει τον αγώνα της Νιγηρίας με την Γκάνα, καθώς παίζει ο φίλος του Ιγουόμπι: «Ναι, το ξέρω και συνήθως βλέπω όλους τους αγώνες της Νιγηρίας με τον πατέρα μου. Είναι σημαντικό παιχνίδι και μπορεί η Νιγηρία να νικήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x